Buitenschoolse opvang

Onze buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Uw kind kan hier samen met andere kinderen spelen en zich ontwikkelen. Deze opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15.30-18.00 uur. Vooralsnog zijn we de schoolvakanties gesloten.

Uw kind kan bij ons op de BSO terecht om u in de gelegenheid te stellen om uw werk, studie of andere activiteiten te combineren met de zorg voor uw kind. We willen voor de kinderen een omgeving creëren waarin zij zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn zodat ze zich vanuit deze veilige basis kunnen ontwikkelen.

Wij nemen bewust de verantwoordelijkheid op ons om op een positieve manier bij te dragen aan het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen en een bijdrage te leveren aan de christelijke opvoeding.

De kinderen worden uit school gehaald door onze pedagogisch medewerker of gebracht door iemand vanuit school. Bij aankomst drinken en eten we even wat en bespreken we met elkaar de dag. Daarna wordt een activiteit aangeboden door de pedagogisch medewerker of mogen de kinderen vrij spelen. Rond 17.00u wordt er een gezond tussendoortje aangeboden voor de kinderen die nog niet opgehaald zijn, daarna mogen de kinderen vrij spelen totdat ze opgehaald worden.

De BSO is gevestigd op de locatie P.C. Hooftsingel 7 en op de locatie Willem de Zwijgerschool – IJdenhove. Kinderen van de Stadhouder Willem 3 school zullen door de pedagogisch medewerker van de BSO P.C. Hooftsingel worden gehaald. Kinderen van de Willem de Zwijgerschool komen zelf naar de BSO groep.

Mocht ook u graag voor uw kinderen gebruik willen maken van BSO, dan vragen wij u vriendelijk om uw kind(eren) aan te melden via onderstaande aanmeldlink:

aanmeldformulier

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons alleen een korte bevestiging dat we uw aanmelding hebben ontvangen.

Voor overige vragen kunt u mailen naar BSO@peuteropvangdekleineprinses.nl